Hª de la Filosofia en Florida Secundària.

PLANIFICACIÓ MARÇ-ABRIL


Filósofos perseguidos por la Ley from Aina Rosell Vadell on Vimeo.

Molt freqüentment ens sembla que la història de la filosofia està molt lluny de la nostra realitat i que les idees dels grans pensadors ja no ens serveixen per comprendre el món en què vivim.  Però si s'endinsem un poc al seu pensament, a poc a poc anem comprenent que, per sort o desgràcia, les seues idees i discussions han configurat el marc general en el qual entendre el món, la societat i a nosaltres mateixos a hores d'ara. Sols cal parar un poc l'atenció -com brillantment han fet els estudiants del Màster en Motion Graphics de l'Escola de Disseny de la Universitat de Barcelona-.  L'exercici de la PAU que anomenem ACTUALITZACIÓ, té aquesta pretensió i és el que vos propose ara mateix.

Per al 4 d'abril heu de tenir publicada una actualització sobre el temari de Descartes per parelles el més interessant possible i que no tinga una extensió excessiva, però sí un contingut clar, sintètic i ben conceptualitzat. Ha d'estar publicat als vostres blocs amb els noms dels autors, les etiquetes i títols corresponents. Disposareu de les classes d'eixa setmana. Trobareu suggeriments en:
Per al control de final de trimestre, podreu presentar de manera individual una actualització del pensament kantià
Durant les Pasques tots haureu de llegir atentament la monografia "El racioempirisme de Kant" i anotar els dubtes i comentaris a fer en classe; a més a més, alguns tindran que repassar de valent a Plató per a la segona convocatòria de recuperació i uns altres, podran millorar les seues notes amb la proposta sobre Marx que vos faré en breu ... Així que estigau pendent. 

Fins aviat!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Puja

ir arriba

Visita altres entrades

Visita altres post