Hª de la Filosofia en Florida Secundària.

LA MORAL CARTESIANA EN MINDOMO

Panell central  El jardí de les delícies del tríptic del mateix  nom de El Bosco realitzat entre 1480-1490 (veure més ací)
 
Ha caigut a les teues mans sense buscar-la. Es la solució al teu problema. Tens control de Descartes i vas molt endarrerit /da  a l'estudi.  Mai trobes el temps per aquesta assignatura. De segur que la de Filosofia posarà una redacció. Se la veia molt engrescada amb la moral, mentre el  teu pensament estava molt lluny de l'aula... Es fantàstic -pensares-. Tinc una part del temari solucionada!

Però,  la redacció vingué carregada de sorpreses. OBRI LA BUSTIA I LES TROBARAS.

DECEPCIONAT? 
                                            DECEPCIONADA?

No et queda més remei que posar-te mans a l'obra.  Res millor que treballar amb altres per aconseguir la fita: millorar la redacció i aconseguir aprovar filosofia. I no un a soles, sinó tot l'equip.  HEU DE TENIR UNA REDACCIÓ BRILLANT SOBRE LA MORAL CARTESIANA, però no teniu ni idea...

QUÈ FEU, AMICS I AMIGUES? Algunes idees ...
  1. Haureu de fer recerca sobre el tema. Llegiu la redacció que vos envià Cinthia. Subratlleu els conceptes més importants i completeu la vostra informació amb aquesta entrada. També hi trobareu recursos allí. Així en tindreu un esquema general que podeu digitalitzar en MINDOMO.
  2. Repartiu la resta de les feines. Cal desenvolupar l'esquema amb tot tipus de recursos (fragments originals, els resums de les màximes, definicions de conceptes bàsics, vídeos addicionals que ajuden a la comprensió, etc.). Afortunadament, per a Descartes les màximes són quatre com el vostre equip.
  3. Finalment, heu de redactar un escrit a Cinthia el dia 1 de Març, agraïnt-li la seua ajuda i en el que li argumenteu la vostra valoració sobre la redacció que vos localitzà en internet.

Ací en teniu un exemple que hi podeu veure a tamany complet fent CLIC.




ADVERTIMENTS: Degut a les diferències d'hores de classe entre els grups, per causes alienes a l'assignatura, he decidit que 2B i 2C sols han de tenir acabats els aspectes corresponents a:
  1. Noció de moral com provisió i la seua relació amb el mètode
  2. La primera i segona màximes
La resta del treball es finalitzarà la propera setmana. La última sessió es dedicarà a la supervisió del treball amb mi en l'aula els dies 10 i 11 respectivament.

En quant a 2A el treball deurà estar finalitzat el dia 1 tal i com estava previst i la sessió de revisió del treball es farà el dia 7 de març en classe.

2 comentarios:

Tamara ha dit...

Quina entrada més xula. M'agrada la idea de la carta.

Ana Estela i Gallach ha dit...

Gràcies. He d'engrescar-los i cada dia costa més. Cal tirar-li enginy.

Publica un comentari a l'entrada

Puja

ir arriba

Visita altres entrades

Visita altres post