Hª de la Filosofia en Florida Secundària.

1r Trimestre: Recuperacions i treballs extra

Ja sabeu que l'examen de recuperació serà el dia 27 de gener per la vesprada, si els canvis als calendaris de reunions no ho impedeixen. Aquesta nota vindrà a substituir a l'anterior. Ja sabeu que es tracta d'un examen pràctic de comentari i redacció. Si alguna persona vol millorar també la seua nota de comentaris del trimestre pot realitzar una d'aquestes pràctiques de comentari i lliurar-la el primer dia de classe.
  1. Activitat 8 del cap. XXI del llibre VIè. Definir el terme "pensament".
  2. Activitat 11 del cap IV del llibre VIIè. Síntesi del fragment fins a 519c
  3. Activitat 14 del cap. V del llibre VIIè. Síntesi del fragment des de 520b fins el final del capítol.
En quant a treballs extra que milloraran la nota del segon trimestre, sols es pot realitzar un i el plaç de lliurament serà el dia 30 de gener de 2011. Es pot triar entre:
  1. Nou exercici d'actualització. Veure propostes en http://filosoart.blogspot.com/2009/11/actualitza-plato-ii.html i totes aquelles que hi podeu trobar també repartides al llarg de la monografia de Diálogo sobre Plató. També les suggerides a la conferència per Carlos Roser.
  2. Ressenya sobre Herba d'enamorar de Teresa Moure, d'acord a les pautes i indicacions de l'assignatura de valencià.
  3. Ressenya sobre la pel.lícula Johnny cogió su fusil de Dalton Trumbo, basada en la novel.la homònima del mateix autor. En aquest cas, cal usar el model utilitzat el curs passat sobre la ressenya en filosofia en http://issuu.com/aestela/docs/ressenya_filosofica.
  4. Ressenya sobre la conferència de Carlos Roser," L'Amor al Convit de Plató".

2 comentarios:

alexandre ha dit...

Hola Ana. Soy tu ex-alumno Alexandre Giménez, veo bastantes cambios en tu blog, el que más llama la atención a simple vista supongo que es el cambio de la plantilla a una más simple. Verás, me gustaría quedar contigo un día de estos e invitarte a tomar algún café aunque sea en la pausa del 2º recreo o algo pues tengo que comentarte un par de cosas de las que seguro puedes ayudarme a ver "la luz".

Un beso Ana.
Que pases unas felices fiestas.
Alexandre.

Ana Estela i Gallach ha dit...

Hola Alex, perdona no havia vist el teu comentari. Estaré encantada. Dis-me quan per mail. Està en contacte al menú lateral. Espere que m'avises. Un bes.

Publica un comentari a l'entrada

Puja

ir arriba

Visita altres entrades

Visita altres post