Hª de la Filosofia en Florida Secundària.

ESCABUSSAR-SE I FILOSOF-AR!

Des de fa un parell de mesos, aquest mússol restava adormit al meu ordinador, esperant l'ocasió per nàixer a la blogosfera. Es el nostre mússol de vacances que, com vegeu, va carregat de llibres, però que no ha oblidat el seu equipament per escabussar-se alguna estoneta a la mar. Afortunadament per a nosaltres a hores d'ara els llibres continuen essent molt importants, però també tenim altres recursos complementaris que ens fan més entretinguda la tasca d'estudiar, sobre tot a l'estiu. Si és el teu cas, prepara't, agafa aire i ....

  1. Comença per organitzar-te tot el material i per localitzar al bloc tots aquells recursos que puguen ser -te d'utilitat.
  2. Estudia el context històric per comprendre els problemes sobre els quals capgira el pensament dels autors, tot i ajudant-hi de vídeos, activitats d'autoavaluació, etc.
  3. Estudia les diferents parts de la seua filosofia trobant la coherència, comparant amb altres autors, establint diferències i pensant possibles crítiques. Es tracta de pensar filosòficament mentres s'estudia, no de memoritzar i reproduir. Per tant, l'estudi és lent i laboriós. Saps que altres metodologies d'estudi no serveixen de massa. Inverteix profitosament el teu temps.
  4. Revisa els diferents models de comentari de la prova  i recorda els criteris de correcció de cadascuna de les preguntes. Consulta els documents de la PAU (models de control, criteris de correcció i camps temàtics de les redaccions). Fes alguna pràctica.
  5.  Planifica el temps de tot l'estiu i no estudies al final. La darrera setmana és per repassar tot l'anterior, no per posar-se de nou.

Quin serà l'instrument d'avaluació en setembre?

L'instrument d'avaluació de la convocatòria extraordinària de setembre serà un examen d'acord als procediments i temari del curs, que contindrà una pregunta obligatòria d'actualització d'un dels autors que l'alumnat haurà de portar preparada. Els criteris de correcció seran els indicats per la Comissió de la Facultat de Filosofia de la Universitat de València.

Per a qualsevol dubte o consulta:

Per telèfon o e-mail fins el dia 11 de juliol de 2010.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Puja

ir arriba

Visita altres entrades

Visita altres post