Hª de la Filosofia en Florida Secundària.

EN LA PAU, ¿QUÈ TRIAR HISTÒRIA O FILOSOFIA?

Etern retorn. De nou la mateixa pregunta de tots els cursos. Canvien les cares, però el dubte és el mateix. Volen saber la nostra opinió, és a dir, volen que decidim nosaltres, es resisteixen a prendre decisions. "I si m'equivoque?"- manifesten. Eterns Peter Pan. Peter's que no volen créixer, però el temps fuig i és l'hora. Un últim record de la infantesa en versió Disney per a vosaltres, quatre minuts per agafar-se a un temps que rellisca pels vostres dits, uns minuts per què s'emocioneu (i canteu a cor) com aquell dia de classe veguent Aladdin i el món ideal de La LECHUZA DE MINERVA.



Un poc més relaxats, us toca decidir. Visiteu el bloc E-Ikasía de Paco Llorens. Comparteixc totalment les seues reflexions. No obstant això, la decisió és personal i intransferible. No us deixeu dur pel que facin altres company@s i tampoc pel que interpreteu vos aconsella el professorat i sobre tot, decidiu i sigau ferms i constants. Assumiu les conseqüències siguen bones o dolentes. Segona màxima cartesiana de la moral provisional. (O havíeu encertat?)

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Ana, tens un blog molt treballat. Et felicite per l'esforç, ha valgut la pena.

Em conecte per a transmitir-te una noticia que t'alegrarà. L'elecció de Filosofía en lloc d'Història ha sigut més que adequada en el meu cas, traguent com ha resultat un 9 en la prova de filosofía a la PAU (La meua opció va ser Nietzsche). Espere que açò t'alegre. Et deixe açí el meu mail personal, per a que continuem en contacte: trizemc@gmail.com

Un abraç Ana!

Anònim ha dit...

Per cert, sóc Alexandre!

Publica un comentari a l'entrada

Puja

ir arriba

Visita altres entrades

Visita altres post