Hª de la Filosofia en Florida Secundària.

COMPARTINT L'ALEGRIA ... I EL RECONEIXEMENT

 L'alegria de viure d'Henry Matisse
Supose que ja ho sabreu i no puc menys que donar-vos les gràcies a tots i totes. Primer, per ser els primers en acceptar el repte de treballar amb blocs l'assignatura de filosofia ara fa un any i fer-ho de manera tan excepcional; en segon lloc, per compartir l'alegria amb mi i per les vostres felicitacions per aquest premi, que és el vostre també. Els blocs del Seminari de Filosofia i Ciutadania són planetaris de blocs que jo sols condueixc. El treball que ha estat guardonat amb una TROMPA D'OR al IV PREMI ESPIRAL EDUBLOCS en la Categoria de Blocs d'alumnes de Batxillerat, no és sols meu, sinó òbviament vostre, perquè sense vosaltres i el vostre esforç i estímul, Els treballs i els dies mai haguera estat una realitat. Sempre tindreu un raconet allí i al meu cor. Serà una llàstima que el dia del lliurament dels premis esteu preparant la PAU (je, je) i no pugam arreplegar-lo junts. En tot cas, heu de saber que també és el vostre premi, que un trosset de la Trompa d'Or és vostre, encara que sigui al meu despatx.

2 comentarios:

José Ángel Castaño Gracia ha dit...

Mi más sincera enhorabuena, de verdad. No hay nada como el trabajo bien hecho; pero si, además, es reconocido por una institución de prestigio (que tomen nota las Consejerías de Educación), mejor que mejor. Que "El treballs i els dies" y "Filosof-art" vivan muchos años y sigan acercando a todo el mundo este saber tan "ignorado", pero tan necesario, que es la filosofía.

Un besazo.

José Ángel.

Ana Estela i Gallach ha dit...

Muchísimas gracias Jose Angel. Este premio también es para tí, porque me has descubierto muchas de las herramientas que he ido poniendo en marcha en clase durante este último año. Un fuerte abrazo.

Publica un comentari a l'entrada

Puja

ir arriba

Visita altres entrades

Visita altres post