Hª de la Filosofia en Florida Secundària.

EL DIA DE DESPRÈS ...

Si l'objectiu era aproximar la filosofia al carrer, al jovent, si l'objectiu era que Plató i el seu idealisme baixara de les altures i ens ajudara un poc a pensar sobre la nostra quotidianeitat, si l'objectiu era "obrir-nos els ulls i la ment al coneixement", crec que els organitzadors - Iniciativa per la filosofia i la Societat de Filosofia del P.V.-, els representants de la Facultat de Filosofia de la Universitat de València i sobre tot, el ponent, Carlos Roser, poden estar satisfets. Avui l'alumnat manifestava sentir a Plató molt més proper, pensar amb el pensament platònic amb una intensitat, com no ho havia fet mai i sobre tot ha percibit que podia entendre als filòsofs del present i del passat.

¿Què més podem demanar-los? Crec honestament que van gaudir i que van aprendre, perquè avui les preguntes s'amuntegaven als seus llavis encara. Com havia de fer jo el comentari que ens tocava!!  Si a més a més, els reconeguem el seu magnífic comportament malgrat els retards i els problemes tècnics del començament que tan nerviós posaren al ponent: ¿què més ens podem demanar, què més els podem demanar? Sols una coseta, o més bé dos: què escriguen ací el que vullguen, que continuen les seues reflexions matineres d'avui i ... que facen un magnífic control la setmana propera (je, je!).

Felicilitats a tots i totes els participants en l'activitat -fins i tot als profes acompanyats que no eren de filosofia: Esther Romo i Enric Lujan.

Un recordatori per a tothom en aquest Dia Internacional de la Filosofia.




0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Puja

ir arriba

Visita altres entrades

Visita altres post