Hª de la Filosofia en Florida Secundària.

COM SERÀ AL JULIOL ENGUANY?

Edward Hooper, Habitació d'hotel

La convocatòria EXTRAORDINÀRIA de la matèria HISTÒRIA DE LA FILOSOFIA constarà d'una prova realitzable entre els dies 17 i 21 de juny segons calendari que proposarà la coordinació del centre. Tindrà una durada de 90'.

En quant a continguts i materials, són els que hi hem treballat durant el curs. Estan disponibles al bloc. Busqueu per autors, a la cronologia o segons els conceptes que més vos interessen. Consulteu els procediments al menú, doncs recordeu que és una examen pràctic.

S'aconsella estudiar els continguts teòrics i revisar o realitzar de nou exercicis de comentari de text de síntesi i definició, així com exercicis de redacció. Ací en podeu trobar PRACTIQUES DE COMENTARI.

En quant a l'instrument d'avaluació i els criteris de correcció, l'alumnat haurà de realitzar una prova d'examen d'acord al disseny i criteris de correcció de les PAU's. Contindrà continguts de tots els autors del temari. L'alumnat podrà portar un exercici d'actualització de qualsevol autor i adjuntar-lo a la resta del control o bé podrà fer aquesta pregunta al control.




La convocatòria EXTRAORDINÀRIA de la matèria FILOSOFIA en coherència amb la proposta de recuperació del curs constarà d'una prova de mínims que consistirà en un test de resposta múltiple de 30 preguntes. L'avaluació com a APROVAT s'obtindrà amb 15 o més respostes encertades. No penalitzaran les respostes. El temari correspon a les unitats temàtiques 1, 2, 3 (Vol. I Ed. Diálogo), temes 1, 2 (Vol. III Ed. Diálogo), i les lectures Animal sin alma i ¡Tan iguales, tan diferentes! (Lecturas para estrenarse en Filosofia. Ed. Diálogo).

El material complementari està disponible a http://elstreballsielsdies.blogspot.com i a la biblioteca del centre.

La prova es realitzarà entre els dies 17 i 21 de juny segons calendari que proposarà la coordinació del centre. Tindrà una durada de 60'.

L'atenció serà individualitzada a través de aestela@florida-uni.es.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Puja

ir arriba

Visita altres entrades

Visita altres post