Hª de la Filosofia en Florida Secundària.

DO YOU REMEMBER ...?


Do you remember the 21st night of september?



Un grupet de vosaltres i jo no hem superat el curs encara i caldrà que es vegem en SETEMBRE. Ah, no!! Que ara és en juliol. Conselleria sempre dialogant i posant les coses fàcils!! En tot cas, serà millor desprès d'haver sentit a EARTH, WIND AND FIRE, no vos sembla? Per cert, què curiós el nom del grup disco té clares resonàncies presocràtiques com la marca de samarretes o ... és cosa de la deformació professional que ja ens ataca els sistemes perceptuals i hermenèutics!!

Com que vos examinareu de tot el temari tindreu un examen amb dues opcions i en cadascuna trobareu totes les preguntes de l'examen PAU però amb continguts del diferents autors. En quant a la pregunta d'actualització, queda al vostre lliure albir de quin autor la feu. La prova serà corregida d'acord als criteris de la selectivitat.

En quant a materials disposeu de tot en el bloc i a més a més podeu utilitzar un dossier de textos filosòfics complementaris per a practicar que vos deixe ací per si prepareu la prova amb algun expert. D'altra manera millor reviseu el que hem fet a classe i seguiu la correcció o busqueu-la. Sempre hi ha bons amics/amigues i companys/es de classe.



LA PROVA SERÀ EL PROPER DIA 23 A LES 8 H. No sé si és molt bona hora. Conec de molts filòsofs que diuen que el mussol de Minerva alça el vol a la tarda i que el pensament no matina, però res ha tingut en compte tampoc Coordinació. Igual no en sabia.

Ja sabeu on trobar-me. 


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Puja

ir arriba

Visita altres entrades

Visita altres post