Hª de la Filosofia en Florida Secundària.

CREAR UN RAP: ELS ARRELS DEL PENSAMENT DE PLATÓ.


Rap és poesia i ritme. Rima. Però, no hem d'oblidar els seus orígens als suburbis de Nova York i per tant, el seu tarannà reivindicatiu. Aquesta és la identitat del rap i no l'hem de perdre de vista.
El rap s'adreça a la gent, li parla al poble, critica, denúncia ... com la filosofia.
Mirar al passat, als arrels dels pensament de Plató per trobar les fonts de les que veu el seu pensament ens ha de donar alguna lliçò per al present. El repte és trobar l'equilibri perfecte entre contingut i forma, entre el rap i la filosofia per parlar-li a la gent d'ara des del vostre coneixement del passat de igual manera que Pitàgores, els sofistes, Sòcrates .. i molts altres parlaren a Plató i el feren reflexionar, li obriren els ulls a nous problemes, a noves solucions, a una nova manera d'encarar la vida i el món.
Què vos diuen a vosaltres?


Ací vos deixe un tutorial molt senzill per aprendre a fer un rap.També convé que disposeu dels criteris de correcció. Vos deixe la rúbrica.Ací el nostre guanyador, el millor Pecha-kucha sobre els arrels del pensament de Plató. Un exemple del talent musical, l'enginy i els coneixements dels nostres alumnes de 2n Batxillerat. Felicitats a totes i tots els participants que han estat magnífics competidors.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Puja

ir arriba

Visita altres entrades

Visita altres post